Allmänt

Samspelet häst/ryttare

2010-07-02 07:36 #0 av: Carina-J

Var med och hjälp Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) i ett forsningsprojekt och tävla samtidigt om fina priser!

Syftet med projektet är att undersöka hur man definierar ett gott samspel mellan häst och ryttare, och om man kan mäta egenskaper hos hästen som är relevanta för ett gott samspel. 

Det enda du behöver göra är att besvara en enkät i tre delar. Första delen handlar om din erfarenhet av, och ditt förhållande till hästar. Andra delen handlar om hästens egenskaper, och sista delen är en personlighetstest för dig över 18 år, då de är nyfikna på om en viss typ av personlighet föredrar en viss typ av egenskaper hos sin häst. Det går förstås bra att besvara de första delarna av enkäten även om du är under 18 år.
Enkäten tar cirka 20-30 minuter att besvara och du kan när som helst avbryta ditt deltagande. Alla svar är anonyma. I anslutning till enkäten finns det möjlighet att delta i en tävling med fina priser.

1:a pris helårsprenumeration på Tidningen Ridsport.

2:a pris tenniströja med Jump Club logo.

3.e pris boken "Handbok för din vardagsträning", skriven av Mari Zetterqvist-Blokhuis 

Din hjälp behövs!

Här är länken till enkäten, där det även står lite mer detaljerat om vad projektet går ut på:

http://www.easyresearch.se/s.asp?WID=776289&Pwd=21717232&key=44221,14  

Källa: SLUs hemsida

~Livet är som en cykel. Slutar man trampa faller man av!~

 

Anmäl
2010-07-02 15:14 #1 av: Eldfuxen

Vad bra att du tipsar om den där enkäten!

Jag fyllde i den för någon vecka sen, och tyckte det var jättesvårt ... Jag satt och gjorde förtydliganden i den lilla rutan under "klicka-i-svaren" under nästan alla frågor!

Glad

Anmäl
2010-07-08 14:38 #2 av: Carina-J

Det var tur att du förvarnade! Jag gjorde den alldeles nyss, och omständig som man är, blev det en hel del förtydliganden i extrarutorna.

Kan förvarna de som ännu inte gjort den, att för att tävla om priserna ska du motivera med högst 30 ord varför just du vill (eller om det var: ska) vinna. Det överrumplade, sådant vill jag ägna mycket tid till, för att kunna komma med något bra... Nu blev det något nedrafsat i all hast bara.

~Livet är som en cykel. Slutar man trampa faller man av!~

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.