Välkommen hit!

 Välkommen som medlem på Haflinger i fokus!

Här diskuterar vi förstås det som ligger oss varmast om hjärtat - haflingern.
På forumet kan du ställa frågor, tipsa och besvara, utan krav på någon föreningstillhörighet. Tillsammans utbyter vi erfarenheter, och hjälps åt att lösa problem. Oavsett om du är ägare, eller bara råkar gilla denna hästras, så är du välkommen att delta i diskussionerna.

Syftet med denna sajt är att skapa en gemensam samlingsplats och träffpunkt för alla haflingerintresserade, oavsett inriktning. Avel, sport, bruks eller hobby; alla har vi något att lära av varandra!

Då vi vill hålla en god ton på forumet, så ber vi er att respektera varandras åsikter. Avvikande mening får man givetvis ha, men rena personangrepp accepteras inte. Här är allas åsikter lika mycket värda. Läs gärna denna länk om hur iFokus förhåller sig till mobbing.

Vi kommer att bjuda på en hel del intressant läsning i form av artiklar, och även inbjuda till arrangerade resor ner till haflingerns ursprungsland Österrike. Har du själv några synpunkter eller önskemål gällande forumets innehåll, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Carina-J Sajtvärd
YngveTH Medarbetare
BrittaD Medarbetare